Henrik Byrgiel

Senior konsulent i Sentire

"Såfremt man ikke erkender en given udfordring, sker der ingen ændring til det bedre - derfor arbejder Sentire med erkendelse og evnen til at forstå sig selv og andre."

Jeg er senior Konsulent og har udviklet ledere og medarbejdere gennem de sidste 34 år.

Jeg har en militærfaglig uddannelse som officer i Hæren, hvor jeg blandt andet har været kompagnichef og underviser på Hærens Officersskole.

Siden 2001 har jeg arbejdet som konsulent med mange forskellige virksomheder og har inspireret, motiveret og udviklet topledere og mellemledere i både Danmark, Europa, USA og Kina.

Mit speciale er individuel lederudvikling, generel ledelse og forandringsledelse. Jeg er også en erfaren facilitator inden for konflikthåndtering, forhandlingsteknik, effektiv kommunikation, salgstræning og personlig udvikling.

Jeg er kendt for en facon, der på den ene side er entusiastisk, energisk, direkte, provokerende og udfordrende. På den anden side besidder jeg evnen til at lytte, analysere en given problemstilling og fremkomme med mulige løsningsforslag.

Min evne til at stille knivskarpt ind på kernen af problemet gør, at jeg hurtigt skaber erkendelse hos andre, så de rykker sig både fagligt og personligt. Med kendskabet til forskellige persontyper, skabes der trygge rammer for udvikling. Samtidig bliver der gået lige til stregen med det mål at få modtageren til at reflektere over egen adfærd samt at se muligheder for forandring og dermed skabe erkendelse.

Tilgangen til problemstillinger og udvikling er struktureret og målbar med fokus på nødvendige indsatser for at nå målet gennem tæt opfølgning. Således overlades intet til tilfældigheder, tro, håb eller held!

Herudover kendetegnes jeg ved:

  • At være en stærk kommunikator. Jeg forstår at sælge ideer til ledere og medarbejdere på alle niveauer i en organisation, idet jeg evner at sætte mig i deres sted og forstå deres hverdag.
  • At turde udfordre. Et kvalificeret med- og modspil kræver mod, engagement og vilje – hvilket jeg har. Jeg tør udfordre ideer og beslutninger – uanset hvem der kommer med dem. Det at stille spørgsmål er vigtigt for mig – simpelthen for at forstå, hvad der ligger bag ideen og beslutningen. At afsøge om det er fakta eller blot følelser, antagelser eller forkerte holdninger. Er det sidstnævnte tør jeg udfordre disse.
  • At være konkret. Jeg er i stand til at anvise den specifikke adfærd, der skal udvises for at nå et mål eller løse et problem. Gennem dialog, forståelse for modtagerens typologi og små situationsspil klædes modtageren på til at udfordre egne grænser og vanemønstre og gøre en forskel.

Henrik Byrgiel

Senior konsulent i Sentire

M: henrik.byrgiel@sentire.dk
M: +45 5123 4751

Sentire I/S
Achieve through recognition
Rudbølvej 37
2650 Hvidovre
CVR: 363 220 71

LAD OS TALE SAMMEN

Ring på +45 4013 4555

eller benyt vores kontaktformular – det er hurtigt og nemt.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart