Henrik Byrgiel

Senior konsulent i Sentire

"Gennem ord lærer vi at forstå os selv og andre bedre. Uden dialog ved vi ikke hvad andre tænker og føler."

Henrik Byrgiel er senior Konsulent og har udviklet ledere og medarbejdere gennem de sidste 34 år.

Henrik har en militærfaglig uddannelse som officer i Hæren. Han har haft flere stillinger og blandt andet været kompagnichef og lærer på Hærens Officersskole.

Siden 2001 har Henrik arbejdet som konsulent med mange forskellige virksomheder og har inspireret, motiveret og udviklet topledere og mellemledere i både Danmark, Europa, USA og Kina.

Henriks speciale er individuel lederudvikling, generel ledelse og forandringsledelse. Han er ligeledes en erfaren facilitator inden for konflikthåndtering, forhandlingsteknik, effektiv kommunikation, salgstræning og personlig påvirkning.

Henrik er kendt for en facon, der på den ene side er entusiastisk, energisk, direkte, provokerende og udfordrende. På den anden side besiddes evnen til at lytte, analysere en given problemstilling og fremkomme med mulige løsningsforslag.

Henriks evne til at stille knivskarpt ind på kernen af problemet gør, at han hurtigt skaber erkendelse hos andre, så de rykker sig både fagligt og personligt. Med kendskabet til forskellige persontyper, skabes der trygge rammer for udvikling. Samtidig bliver der gået lige til stregen med det mål at få modtageren til at reflektere over egen adfærd samt se muligheder for forandring og dermed skabe erkendelse.

Tilgangen til problemstillinger og udvikling er struktureret og målbar med fokus på nødvendige indsatser for at nå målet gennem tæt opfølgning. Således overlades intet til tilfældigheder, tro, håb eller held!

Herudover kendetegnes Henrik ved:

  • At være en stærk kommunikator. Henrik forstår at sælge ideer til ledere og medarbejdere på alle niveauer i en organisation, idet han evner at sætte sig i deres sted og forstå deres hverdag.
  • At turde udfordre. Et kvalificeret med- og modspil kræver mod, engagement og vilje – hvilket Henrik har. Han tør udfordre ideer og beslutninger – uanset hvem der kommer med dem. Det at stille spørgsmål er vigtigt for Henrik – simpelthen for at forstå, hvad der ligger bag ideen og beslutningen. At afsøge om det er fakta eller blot følelser, antagelser eller forkerte holdninger. Er det sidstnævnte tør Henrik udfordre disse.
  • At være konkret. Henrik er i stand til at anvise den specifikke adfærd, der skal udvises for at nå et mål eller løse et problem. Gennem dialog, forståelse for modtagerens typologi og små situationsspil klædes modtageren på til at udfordre egne grænser og vanemønstre og gøre en forskel.

Henrik Byrgiel

Senior konsulent i Sentire

M: henrik.byrgiel@sentire.dk
M: +45 5123 4751

Sentire I/S
Achieve through recognition
Rudbølvej 37
2650 Hvidovre
CVR: 363 220 71

LAD OS TALE SAMMEN

Ring på +45 4013 4555

eller benyt vores kontaktformular – det er hurtigt og nemt.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart